به وجود آمدن اولین رستوران ایران و جهان

به وجود آمدن اولین رستوران ایران و جهان

احداث رستوران ها

به وجود آمدن اولین رستوران ایران و جهان

  • زمان افتتاح اولین رستوران در جهان

در زمان قرون وسطی و در فرانسه قانونی وجود داشت که بر اساس آن هر صنف تنها برای فروش یک ماده غذایی مشخص مجوز داشت. که در سال ۱۷۶۵ بولانگر رستوران خود را افتتاح کرد.

بولانگر شخصی بود که در محل کارش غذایی فروخت که در طبخ آن از گوشت پخته شده بره استفاده شده بود. همین امر موجب دستگیری او شد.

بر اساس گزارشی که اغلب تکرار می شود که برای اولین بار در سال ۱۸۵۳ افتتاح شده،

اولین رستوران در سال ۱۷۶۵ توسط یک پاریسی به نام Boulanger افتتاح شد. محل استقرار Boulanger در خیابان des Poulies، در نزدیکی لوور، بیشتر رستوران‌های بویلون را سرو می‌کرد، یعنی «آب‌گوشت‌های ترمیم‌کننده».

 

اولین رستوران جهان

  • اولین رستوران تاسیس شده جهان

اولین رستوران در فرانسه و توسط بولانگر افتتاح شد. او اقدام به تاسیس مغازه هایی نمود که در آن منوی متنوعی از سوپ ها را ارائه می کرد و اعتقاد داشت که اهمیت زیادی در سلامتی دارند و عنوان restaurers را به معنی تازگی برای مغازه های خود انتخاب نمود. هم اکنون نیز بسیاری رستوران در سراسر دنیا با نام بولانگر تاسیس شده است.

پس از مرگ ماری آنتوانت و لویی شانزدهم آشپزهای شخصی آنها اقدام به تاسیس رستوران های شخصی خود نموده که موجب گسترش کار غذافروشی شد. و پس از آن با گسترش و تنوع منوها امکان انتخاب غذا در این رستوران ها برای مشتریان ایجاد شد.

به وجود آمدن اولین رستوران ایران و جهان

  • چگونگی به وجود آمدن رستوران در ایران

مهمانخانه نظافت به عنوان اولین مهمانخانه با سبک و شیوه جدید در ایران تاسیس و شناخته شد.

این مهمانخانه در سال ۱۳۲۱ توسط اسحاق خان معززالدوله در تبریز تاسیس شد. اسحاق خان کاروانسرای بزرگ مشهور به کاروانسرای کلانتر را که به او به ارث رسیده بود را تخریب کرده و بنایی با اتاق های زیاد، آشپزخانه و سالن غذاخوری ساخت.

بعد از ساخت این ساختمان و بنا نام آن را مهمانخانه نظافت نامید. نابراین نخستین رستوران تاسیس شده در ایران به این دوران باز می گردد.

 

  •  معرفی کارکنان رستوران

  1. مدیر رستوران: صاحب یک رستوران، رستوران دار نامیده می شود. هرجایی یک مدیریت خوب است که بیش از هر چیز باعث موفقیت یک مجموعه می‌شود و رستوران هم از آن استثناء شده نیست.
  2. سرآشپز:  آشپزهای حرفه‌ای را سرآشپز می‌نامند. در خیلی جاها(سو-شف، سرآشپز مهمانی) هم میگویند.
  3. کمک آشپزها: فردی که وظیفه دارد کیفیت، دستورات غذایی، نحوه پخت و پزرا بر عهده بگیرد. از تهیه و لیست کردن مواد اولیه گرفته تا تهیه نوشیدنی‌ها، آزمایش و پخت دستورالعمل‌های جدید، برنامه ریزی منو و مطمئن شدن از تمیز و منظم بودن محیط آشپزخانه را کمک آشپز انجام می‌دهد.
  4. گارسون‌ها: گارسون یا پیشخدمت، پیشنهاد غذاهای روز منو به مشتریان برای سفارش گیری غذا وتحویل وسرو غذا برای مشتریان هست.
  5. صندوق‌دار:شخص صندوق‌دار باید روابط عمومی بالایی داشته باشداز جمله وظایف صندوق دار مسئول محاسبه هزینه دقیق فاکتورها هست. در پایان روز گزارشی از شیفت کاری خود به مدیریت تحویل دهد. با مشتری به‌درستی رفتار کند، زیرا رفتار درست صندوق‌دار سبب رضایت و جذب مشتری می‌شود.

بهترین رستوران های ایران که در سایت ایران ۱۳۰۰تبلیغ کردند.

رستوران اعیان اردبیل

آدرس : اردبیل – خ حافظ – تقاطع رضوان – روبروی بانک توسعه و تعاون

تلفن تماس : ۰۴۵۳۳۷۲۹۵۵۵


رستوران و کترینگ بزرگ ستاره شهر رستوران اردبیل

اردبیل – خ نایبی – نرسیده به چهار راه باغمیشه – روبروی بانک ملی شعبه باغمیشه

تلفن تماس : ۰۴۵۳۳۲۳۴۱۹۴


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اینستاگرام ما

 

 

 

 

 

 

۷۱ / ۱۰۰

دیدگاه‌ها (1)


  1. بهترین رستوران ایران

لطفا نظر خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بالا

 مجتمع سنگ و گرانیت سرای فارس

از شرایط فروش کاشی فارس خبرداری؟

تماس ۰۷۱۳۸۴۲۸۰۸۷